Ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος (ΣΑΗΕ) «Προμηθέας» ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί τον μοναδικό ελληνικό σύλλογο ασθενών με νόσους του ήπατος. Ως οργανισμός με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα και τις ανισότητες που προκύπτουν ανάμεσα στους ασθενείς και την κρατική μέριμνα στον τομέα της δημόσιας υγείας. Αποστολή μας είναι να δώσουμε προτεραιότητα στους ασθενείς και ειδικά σε ευαίσθητες κοινωνικά και οικονομικά ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν εμπόδια πρόσβασης στο δημόσιο αγαθό της υγείας, βοηθώντας στην υπερκέραση αυτών των εμποδίων.

Αν θέλετε και εσείς να συμβάλλετε στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος “Προμηθέα” μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο μας κάνοντας μια δωρεά.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΩΡΕΑΣ

  • Κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς
    Στον Αρ. Λογαριασμού: 5076 061 085 569, IBAN : GR72 0172 0760 0050 7606 1085 569
  • Με επίσκεψη στο γραφείο του Συλλόγου

Για τις δωρεές σας είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο 2110122102 ή με αποστολή e-mail στο [email protected].

Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τη δωρεά σας προκειμένου να αποσταλεί η σχετική απόδειξη για κάθε δωρεά ανεξαρτήτως ποσού.

Ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος “Προμηθέας” δηλώνει ότι τα παρόντα στοιχεία είναι εμπιστευτικά και δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό.